Skip to content
Menu

‘Baba’ öldü, yaşasın ana! John Travolta, mafya filmi için ‘ana’dan el almış!

AMERİKA BÜLTENİ

(23 Eylül 2011)

Gelmiş geçmiş en iyi sinema filmlerinden biri olarak kabul edilen Baba(Godfather) filminin en akılda kalan sahnelerinden bazıları da, müzisyen ya da sinema oyuncuların, Don Corleone’nin elini öperek, desteğini almalarına ait bölümlerdi. Baba filminin gerçek hayatta yaşananlardan ne kadar esinlendiği tartışıla dursun, bugün uzun süre tartışılacak yeni bir Hollywood-Mafya ilişkisi medyaya düştü.

New York Post’un bugün yayınladığı habere göre ünlü aktör John Travolta, dün New York’a gelerek İtalyan Mafyasının 2002 yılında hayatını kaybeden efsanevi babası John Gotti’nin dul eşini ziyaret etti. Victoria Gotti’nin Queens – Howard Beach’teki malikanesinde 2,5 saat kalan Travolta’ya ünlü mafya babasının çocukları da eşlik etti. Gazeteye ziyareti haber veren kaynağın, Travolta’nın yakında gerçekleştirmeyi düşündüğü ve John Gotti’nin hayatını anlatacak film için ‘Ana’dan ‘el almaya’ geldiğini iddia etmesi büyük yankı yaptı.

John Travolta ise New York Post’ta bugün yayınlanan özel haberden sonra, ‘el almaya (blessing)’ gitmediğini, film için araştırma yapmaya gittiğini kaydetti.

‘’Gotti: In the Shadow of my Father’’ adlı filmin çekimlerine Ocak ayında başlanacak. Barry Levinson’un yöneteceği filmde, Gotti’yi John Travolda oynarken, Victoria Gotti’yi Travolta’nın eşi Kelly Preston oynayacak.