Skip to content
Menu

Big Bang Theory’den sezon açılışında büyük patlama!

AMERİKA BÜLTENİ

(23 Eylül 2011)

Son yılların popüler komedi dizisi Big Bang Theory, 5’nci sezonuna büyük reyting oranı ile merhaba dedi. CBS televizyonunda iki bölümün birden yayınlandığı Perşembe akşamı beşinci sezonuna başlayan Big Bang Theory dizisinin art arda yayınlanan iki bölümünden ilkini 14,1 milyon ve ikincisini 14,7 milyon kişi seyretti. Dizi, bu reyting oranlarıyla Perşembe akşamı Amerikan televizyonlarının en çok izlenen yapımı oldu.

Perşembe akşamı yeni sezona merhaba diyen bir başka yapım olan The Office dizisi ise, bütün yaz boyunca Michael Scott’ın yerini kimin alacağı merak edilmesine rağmen geçen yılki sezon açılış reytinginden yüzde 11 düşük reyting oranı ile başladı. ABC’nin yeni dizisi Charlie’s Angels, ilk bölümüyle 8,7 milyon izleyici yakalayarak yapımcılarının yüzünü güldürürken, CBS’in yeni yapımı Person of Interest ondan da büyük başarı göstererek ilk bölümünde 13,2 milyon izleyiciye ulaştı.

Fox’un ikinci bölümü yayınlanan yeni dizisi X Factor ise ilk bölümündeki hayal kırıklığını unutturarak ikinci bölümünde 12,5 milyon kişi tarafından seyredildi. X Factor, Fox’u ilk defa 18-49 yaş grubunda ilk sıraya oturttu.