Skip to content
Menu

Beyzbol: Yankees, final şansını tehlikeye soktu, Texas Rangers rahatladı

AMERİKA BÜLTENİ (4 Ekim 2011)

Amerikan Beyzbol Ligi MLB’de playoff sezonunun ilk aşaması olan Divison Series’te üçüncü maçlar oynandı. New York Yankees, Detroit’te oynan üçüncü maçı Detroit Tigers’a 5-4 kaybederek seride 2-1 yenik duruma düştü ve Amerikan Ligi şampiyonluk serisine çıkma şansını tehlikeye soktu. Yankees’in turnuvaya devam edebilmesi için bugün, Detroit’te 20:30’da başlayacak maçı kazanması şart. Aksi takdirde elenecek.

Amerikan Ligi’nin diğer eşleşmesinde ise ilk maçı Tampa Bay Rays’a 9-0 kaybeden Texas Rangers, üçüncü maçı 4-3 kazanarak seride 2-1 öne geçti.  İki takım bugün 14:00’te Tampa’da dördüncü maç için karşılaşacak. Rangers bu maçı da kazanırsa, AL Şampiyonluk serisinin finalisti olacak.

********

Beyzbol nasıl oynanır, kuralları nelerdir?

*******

Ulusal Lig’de (NL) bugün üçüncü maçlar oynanacak

Öte yandan MLB’nin diğer alt ligi Ulusal Lig’de (National League) bugün üçüncü maçlar oynanacak. Phildelphia Phillies ile St Louis 1-1 olan serinin üçüncü maçında saat 17:00’de St Louis’de karşı karşıya gelecek.

Arizona Diamondbacks ile Milwaukee Brewers da 1-1 olan serinin üçüncü maçını saat 21:30’dan itibaren Arizona’da oynayacak.

Bütün karşılaşmalar TBS kanalından canlı yayınlanacak.