Skip to content
Menu

Futbolda yüksek tansiyon: Şampiyon Kadıköy’de belli olacak

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Fenerbahçe, zaman zaman yumruk ve tekmelerin konuştuğu olaylı maçta Trabzonspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray, 2 dakikada yediği iki golle kendi sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı ve şampiyonluk yolunda yara aldı. Bu skorlardan sonra şampiyonun kim olacağı, gelecek Pazar Kadıköy Fenerbahçe Stadyumunda oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray maçında belli olacak.

Cim-Bom bu beraberlikle 47 puanla liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe 46 puanla ikinci sırada bulunuyor..  12 Mayıs Cumartesi akşamı Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşmada şampiyonluk için Galatasaray’a alacağı her türlü galibiyetin dışında 1 puan dahi yetecek..  Fenerbahçe’nin mutlu sona ulaşabilmesi içinse ezeli rakibini mutlaka yenmesi gerek..  Bu arada Avrupa Ligi’ne gidecek takımın belirlenmesi de yine önümüzdeki hafta sonuna kaldı..  11 Mayıs Cuma akşamı Fİ-YAPI İnönü Stadı’nda oynanacak karşılaşmada 32’şer puana sahip iki takımdan Beşiktaş’ın ikili averaj gereği Trabzonspor’u yenmesi gerek.. Her türlü beraberlik Bordo-Mavili ekibe Avrupa Ligi vizesini getirecek.

Erman Toroğlu: ”Adam öldürmeye tam teşebbüs”

Avni Aker Stadı’nda oynanan karşılaşmada Trabzonspor’un attığı golün ardından Fenerbahçeliler santra vuruşu yaptıktan sonra Emre Belözoğlu hücuma kalkarken Zokora, milli futbolcuya orta sahada tekme attı.  Atılan bu tekme sonrasında tansiyon bir anda yükseldi. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, Zokora’ya sarı kart gösterince ortam daha da gerildi. Öte yandan Hürriyet gazetesine konuşan Erman Toroğlu, Trabzonspor – Fenerbahçe maçında Zokora’nın, Emre’ye yaptığı hareketi ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ olarak yorumladı.