Skip to content
Menu

Obama şeriatçı, komünist ve eşcinsel bir Deccal! İşte en popüler Obama komploları

AMERİKA BÜLTENİ (3 Kasım 2012)

ABD’nin ilk siyah başkanı bazı tutucu çevrelerde henüz hazmedilebilmiş değil. Bu ruh hali de bu kitleyi, paranoyak, tuhaf ve bir kısmı açıkça ırkçı yığınla komplo teorisine kolayca müşteri hale getiriyor. 6 Kasım başkanlık seçimi yaklaştıkça ise komplo teorileri piyasası yine yükseliş yaşadı. ‘Aslında Kenya’da doğduğu ve ABD vatandaşı olmadığı’ya da ‘Parmağındaki yüzükte Allah yazdığı’ gibi bazı komplo teorileri ana akım gündeme kadar girerken, bazıları ise blog ve forumlarda dolaşarak şöhrete kavuşacağı günü bekliyor. Komploya yatkın zihnin evrenselliğine de ayna tutan bu nadide Obama komplo teorilerinin yok olup gitmemesi için birkaçını paylaşıyoruz:

 

Obama gizli Müslüman

En popüler olanından başlayalım. Obama’nın 2004 yılında Boston Demokrat parti Kongresindeki konuşmasından hemen sonra doğan bu teori, başkan adaylığı döneminde Free Republic forumunda yaygınlık kazandı. Bu teorinin, Obama’nın Arapça konuştuğu, Endonezya’daki çocukluğu sırasında medrese eğitimi gördüğü, bir röportajda ‘’benim Müslüman inancım’’ dediği ve başkan olduğunda Kur’an üzerine yemin ettiği gibi şubeleri de var.

 

Obama ABD’ye 100 milyon Müslüman getiriyor

Avi Lipkin adından bir antika ve Special Guests adlı PR’ı, Obama’nın Ortadoğu’dan Amerika’ya gizlice 100 milyon Müslüman getirmekte olduğunu, başkanlığının ikinci döneminde ABD’yi bu demografik değişiklikle Müslüman yaptıktan sonra İsrail’i yok edeceğini iddia etti. Buna inanabilen ne kadar çok insan olduğunu bilmek istemezsiniz.

 

Obama, Oval Ofisi ‘şark odası’ gibi dekore etti

Komplonun sahiplerine göre, Obama, Oval Ofis’te Amerikan kültürüne ait bütün mobilyaları atarak Ortadoğu geleneklerine göre yeniden dekore etti. Haberleri televizyondan seyretmeyen kaçıklar arasında rağbet görüyor.

 

Obama, Pakistanlı bir adamla evli

Yanlış okumadınız, ‘adam’ dedim. World Net Daily’nin kaçık muhabiri Jerome Corsi, yayınladığı videoda, Obama’nın üniversite öğrencisiyken yurt odası arkadaşı olan Pakistanlı bir erkekle evlendiğinin açık delilleri olduğunu iddia etti. Açık delil ise, Obama’nın sol eline taktığı bir yüzükmüş. Gay evlilik yüzüğü. Biraz kaçık bir delil ama konuşanı var, inananı var.

 

Obama, Malcolm X’in gizli oğlu

Pamela Geller adlı kafası güzelin Atlas Shrugged adlı anti-Müslüman websitesinde ortaya çıkan romantik bir komplo teorisi. Geller, ABD’nin Şükran Günü geleneğini gizlice yok etmeye çalışan ‘şeriat hindi’lerinin peşine düşecek kadar cevval bir ablamızdır. Kafası ondan biraz güzel…

 

Obama, Frank Marshall Davis’in oğlu

Bilmeyenler için diyelim, gazeteci ve şair Frank Marshall Davis, Amerikan yakın tarihinin solcu aktivistlerinden biridir. Obama’nın çok satan kitabı  Dreams From My Father’a müthiş yaratıcı bir atıfla  ‘’Dreams From My Real Father’’ adı verilen videoda dile getirliyor bu iddia. Obama, Davis’e olan benzerliğini azaltmak için de gençken burnuna estetik bile yapmış. 2008’de başkan olduğunda kimse çakmasın diye.

 

Obama Afgan Mücahitlerine yardım etti

Harlemli siyah ırkçısı vaiz James David Manning’in teorisine göre ise Obama, 1980’li yıllarda CIA ajanı olarak Afganistan’a giderek bugünün Taliban’ına dönüşen Mücahitlere silah ve para yardımı götürdü.

 

Obama, Air Force One uçağındaki Amerikan bayrağını kaldırttı

Ve Amerikan bayrağı yerine seçim kampanyası logosunu yapıştırdı. Bilgisayarla neler yapılabileceğinin cahili tutucular arasında bayağı ilgi gördü bu fotoğraf.

 

Obama, Ruslara’a gizlice bir Amerikan adası verdi

Texas’lı Cumhuriyetçi milletvekili adayı Wes Riddle dile getirdi ve bunun bakanlıktan azletme gerekçesi olduğunu savundu. Arktik adanın aslında 1991 yılında Cumhuriyetçi Başkan George H. Bush tarafından verildiği ortaya çıktığı günden beri Riddle’dan haber alınamıyor.

 

Aurora sinema katliamının  arkasında Obama var

Silah karşıtı politikalara yol açmak için planlamış ve gerçekleştirmiş.

 

Sandy Kasırgası’nı Obama çıkarttı

Hakkaten emek ve heves isteyen bir komplo teorisi. Alex Jones’un sitesiyle ortaya çıkan iddiaya göre, Obama, Pentagon’un Hava Durumu Modifikasyon Projesi’ni kullanarak kasırgayı çıkarttı. Seçimden bir hafta önce ‘liderliği’ni gösterme fırsatı olsun diye. Görünüşe göre başardı Obama.

 

Andrew Breitbart’ı Obama öldürttü

Kendisi de aslında yalanları ve komplo teorileriyle meşhur aşırı sağcı Andrew Breitbart geçtiğimiz Mart ayında kalp krizinden öldü. Breitbart, Obama’nın gençliğindeki radikal işleriyle ilgili bir video ele geçirmişti. Aniden öldü. Bağlantıyı siz kurun. (Video daha sonra Fox News’de yayınlandı. Obama, siyah ve solcu bazı profesörlerle ahbapmış. Düşman başına…)

 

Obama, kokain satıcısı, esrar içicisi bir gay

2008 yılında Larry Sinclair adlı bir aşırı sağcı, ‘tek tek olmaz, ortaya karışık olsun’ diyerek hepsini bir teoride birleştirdi. Bu tadı beğenenler oldu.

 

Obama ‘Deccal’dir

2008 yılında Denver Kongresi’nde Demokrat Partinin adaylığını kabul ettiği konuşması sondan başa yeniden dinlenirse, Şeytan’ın bildirgesini seslendirdiğini görürsünüz.

 

Mother Jonse, dergisi Obama hakkındaki komplo teorileriyle aşağıdaki infografiği hazırladı:

(Grafik: Mother Jonse)