Skip to content
Menu

Frasier, New York belediye başkanlığına göz dikti

1980’li yıllarda ‘Cheers’ dizisinde canlandırdığı kendini beğenmiş psikiyatrist karakterinin şöhretini,  ‘Frasier’ adlı durum komedisinde canlandırdığı Frasier Crane tiplemesiyle tüm dünyaya taşıyan aktör Kelsey Grammer, politikaya göz kırpıyor.

Amerika Bülteni – ÖZEL

Kelsey Grammar’ın politik hedefi ise Frasier karakterinin yaşadığı Seattle değil, bir süredir yaşamını sürdürdüğü  New York’un belediye başkanlığı.

Görev süresi 2013 yılında sona erecek Michael Bloomberg sonrası için spekülasyonların arttığı bir dönemde New York Post’a konuşan Kelsey Grammer, belediye başkanlığına aday olmak istediğini bunun da muhtemelen New York belediye başkanlığı olabileceğini söyledi.

Frasier dizisinde canlandırdığı liberal elit tiplemesinin aksine gerçek hayatta tutucu bir Cumhuriyetçi olan Grammar, Rightnetwork adlı muhafazakar bir yayının da destekçisi. 2008 başkanlık seçiminde de eski New York Belediye Başkanı Rudy Giuliani’yi destekleyen Grammar, bu destek açıklamasına rağmen Senatör John McCain için kampanya çalışmalarına katılmıştı.

Yakın zaman önce üçüncü kez boşanıp dördüncü eşiyle evlenen Grammar, ‘’Harika bir hayatım ve fırsatlarım oldu. Ancak politik hayallerime, insanlara yardım edebileceğim ve bana sağlananların karşılığını ödeyebileceğim bir fırsat olarak hayatımın son parçası gibi bakıyorum’’ dedi.

Büyük bölümü Frasier’ın telif haklarından olmak üzere 100 milyon dolarlık servete sahip olan aktör, Starz kanalında yakın zamanda gösterime girecek ‘The Boss’ adlı dizie, Chicago Belediye Başkanı Tom Kane karakterini canlandıracak. (2 Ağustos 2011)