Skip to content
Menu

Beyzbol playoff maçlarında üçüncü gün: Yankees 1-0 önde

AMERİKA BÜLTENİ (2 Ekim 2011)

ABD beyzbol super ligi MLB’de ‘Division Series’ maçlarına ikinci günde devam edildi. New York Yankees ile Detroit Tigers, Cuma akşamı ikinci inning’te yağmur nedeniyle yarım kalan maçı Cumartesi akşamı tamamladı. Yankees karşılaşmayı 9-3 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Yankees’in batter’larından Robinson Cano 6 RBI yaparak, New York Yankees’in playoff maçlarında en çok RBI yapan oyuncu rekoruna ortak oldu. İki takım Pazar günü 15:00’te ikinci maçlarını yine Bronx’ta oynadıktan sonra Pazartesi akşamı Detroit’te üçüncü maçı oynayacak.

Texas Rangers ise evindeki ilk maçını kaybettiği Tampa Bay Rays’ı ikinci maçta 8-6 yenerek seriyi 1-1 hale getirdi. Seride üçüncü maç Pazartesi akşamı Tampa’da oynanacak.

Ulusal Lig’de ise World Series’in favorisi olarak görülen Philadelphia Phillies, St Louis Cardinals’ı evinde 11 – 6 yenerek seride 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı Pazar akşamı 20:30’da Philadelphia’da oynanacak. Arizona Diamondbacks ise Milwaukee Brewers’e 4-1 yenilerek seriye 1-0 yenik başladı. Eşleşmenin ikinci maçı Pazar akşamı 17:00’de yine Wisconsin’da oyanancak.