Skip to content
Menu

Boston’da Super Bowl finalini seyredebileceğiniz en iyi 10 bar

AMERİKA BÜLTENİ (4 Şubat 2012)

Başta Bostonlular olmak üzere milyonlarca New Englandlı Patriots’un Giants’i, 4 yıl öncenin intikamını alarak ‘ezip geçmesini’ zevk içinde seyretmek için ekranları başına oturacak. Yüzbinlerce kişi ise Boston’daki bar ve restoranlara doluşacak.

Işte bu unutulmayacak maçın zevkini çıkararak izleyebileceğiniz 10 Boston barı:

Jerry Remy’s Sports Bar

Adres: Fenway Park  617-236-REMY

Patriots’un stadyumundaki bu bar, 6,5 feet’e 11 feet’lik dev merkezi ekranı ve 30 adet 60 inch’lik düz ekranı ile Patriots taraftlarının en fazla ilgi göstereceği Boston barı.

Game On

Adres: Fenway Park

Jerry Remy’s’e çok yakın bu barda ise tam 90 ayrı ekrandan maçı izleyebilirsiniz.

 

The Cask and Flagon ve Boston Beer Works,

Yine aynı bölgede yer alan bu iki barda ise bir yandan maçın keyfini yaşarken bir yandan da oldukça zengün menüleriyle yemek yiyebilirsiniz.

 

TD Garden’ın birkaç adım dışındaki Boston Sports Grill ise daha küçük bir ortamda maç zevki sunuyor. Ancak bu küçüklüğüne rağmen tam 100 adet küçük ekrandan bazısı ile kişisel olarak bile maç izleme şansı bulabilirsiniz. Aynı şeyi Canal Street’teki The Fours için de söyleyebiliriz ki Boston’un en iyi spor barı olarak nitelendiriliyor.

 

Back Bay’deki Champions da plazma televizyonları ile maç zevki sunuyor ancak Cambridge şubesi, maçın devre arasında müşterilerine bedava çerez ve açık büfe sunuyor.

 

Southie’de 20 ekranlı Stadium Sports Bar and Grille ile Boston Beer Garden bol ekran seçeneği ve geniş ortamları ile konfor sunarken, Brookline’de Coolidge Corner Clubhouse dekorasyonuyla sizi maçın atmosferine sokmayı vaadediyor.