Skip to content
Menu

Ayna ayna söyle bana! Bu, Julia Roberts’ın en kötü filmi mi?

Julia Roberts'ın oynadığı Pamuk Prenses filmi şimdiden en kötü film Oscar'ına aday.

AMERİKA BÜLTENİ (31 Mart 2012)

Sinemada Pamuk Prenses masalı mevsimi. Ünlü masalın gotik versiyonu Snow White and the Huntsman,(Pamuk Prenses ve Avcı) filmi 1 Haziran’da gösterime girecekken, aynı masaldan esinlenen aile komedisi  Mirror Mirror (Ayna Ayna) cuma günü gösterime girdi.

Ancak Julia Roberts’ın başrolünü oynadığı Ayna Ayna filmi ile ilgili ilk eleştiriler bir ayna olacaksa Pamuk Prenses ve Avcı filmi daha güzel bir masal olacak.

Tarsem Singh’in yönettiği ve Julia Roberts’ın şeytani kraliçeyi oynadığı filmde, Armie Hammer, prensi ve Lily Collins de Pamuk Prensesi canlandırıyor.

The Daily Beast’ten Ramin Setoodeh, Mirror Mirror filminin yılın en kötü filmi olduğunu yazarken, New York Daily News’den Joe Neumaier çok daha sert eleştiride bulunuyor:

”Film tamamen zekadan yoksun. Set, sanki bir lise müsameresinden arta kalanlarla hazırlanmış. Ve ayna ise Dali resimlerinde bir bina müştemiatı görünümünde. Mirror Mirror, eğlenceli bir film olmak istemiş ama çekiciliği olmayan sıkıcı bir film’’

Julia Roberts’ın kariyerinin en düşük noktası

Boston Globe’dan Ty Burr de, filmin Julia Roberts’ın kariyerinin en düşük noktası olduğu iddiasında: ‘’Oscarlı bir oyuncu için daha uygunsuz bir rol olamazdı. Ünlü star, bu rolün ne kadar aşağılayıcı olduğunun farkında mı acaba?’’

USA Today film eleştirmeni Claudia Puig ise, Mirror Mirror’un Pamuk Prenses’in egzantrik bir yeniden uyarlaması olduğunu ifade ederek, belli bir yaşın altındaki kitleyi hedef aldığı belli olan filmin o yaş grubu için eğlenceli olduğunu savunuyor.