Skip to content
Menu

160 kiloluk adam, ‘açık büfe’ restorandan men edilince polisi aradı

AMERİKA BÜLTENİ (17 Mayıs 2012)

2 metre boyunda ve 160 kilo ağırlığından bir müşteri, her açık büfe restoranın korkulu rüyasıdır. Wisconsin eyaletinden Bill Wisth bunu bizzat tecrübe etti. Wisconsin eyaletinin Thiensville şehrindeki Chuck’s Place adlı ‘yiyebildiğin kadar ye’ restoranı kendisini engellemeye kalkınca da mücadelesini karakola taşıdı.

Geçtiğimiz Cuma günü gittiği restoranda 12’nci kızarmış balığını da alınca restoran yönetimi, ‘yiyebildiğin kadar ye’ politikasını askıya alarak servis yapmayı reddetti. Önce, ellerinde artık balık kalmadığını iddia eden restoran yönetimi Wisth’den restoranı terketmesini de istedi.

Öfkelenen Wisth’in gönlünü almak için 8 esktra balık daha veren Restoran yönetimi kendisini gönderdikten sonra bu maliyetli durumun geride kaldığını düşünmekle bir politika hatası daha yaptı. Yerel TMJ4 televizyonunun haberine göre restoranı terkeden Wisth polisi aradı ve ihbarda bulundu.

İki gün sonra ise bu kez elinde protesto pankartı ile restoranın önüne geldi. Bu kez haberi duyan birçok yerel medya temsilcisi de ona eşlik ediyordu. Wisth, restoranın ‘yiyebildiğin kadar ye’ iddiasının ‘yalan olduğunu’ belirterek, bütün tüketicileri dayanışmaya çağırdı.