Skip to content
Menu

İşte, ABD eski başkan yardımcısı Al Gore’un yeni sevgilisi

AMERİKA BÜLTENİ (21 Mayıs 2012)

İki yıl önce 40 yıldır evli olduğu eşiyle ayrı yaşamaya başlayan ABD eski Başkan Yardımcısı Al Gore’un artık bir sevgilisi var. ABC Televizyonu, Nobel Barış Ödülü sahibi Gore’un Elizabeth Keadle ile sevgili olduğunu duyurdu. Washington Post, Keadle’ı, çevre ve bilim konusundaki aktif çalışmaları ve güney Calfornia’dan Demokrat Partiye bağışlarıyla bilinen biri olarak nitelendirdi.

Çiftin ne zaman çıkmaya başladıkları tam olarak bilinmezken ortak ilgi alanları, Gore ve Keadle’ın uzun yıllardır tanıştıkları iddiasına neden oluyor. Demokrat partili adayların kampanyalarına bugüne kadar yüzbinlerce dolar bağış yapan Keadle’ın eski eşi Lyle Turner ile birlikte, Al Gore’un sahibi olduğu Current TV’nin ilk yatırımcıları arasında da olduğu kaydediliyor. Elizabeth Keadle, Al Gore ile beraber geçtiğimiz Ocak ayında Antarktika’ya giden kalabalık bilimadamı, ünlü ve çevreci grubun da içinde yer almıştı.

Al Gore’un 40 yıllık eşi Tipper Gore ise, çiftin ayrı yaşamaya başladıklarını açıkladığı günden beri kamuoyu karşısına hiç çıkmadı. Tipper Gore’un kendisini fotoğrafçılığa ve hayır işlerine kendini adadığı belirtiliyor. Ayrı yaşayan çift, resmen boşanmak için henüz hiçbir adım atmadı.