Skip to content
Menu

Chuck Norris: Obama seçilirse 1000 yıllık karanlık çağ başlayacak

AMERİKA BÜLTENİ (4 Eylül 2012)

Cumhuriyetçi Parti, kurultayda boş sandalye ile kurduğu tuhaf diyalog ile haftanın alay konusu olan Clint Eastwood’tan sonra bir diğer ünlü Hollywood Cumhuriyetçisinin alay konusu olan desteğiyle uğraşmak zorunda!

Hollywood’un tutucu aktörlerinden Chuck Norris, Barack Obama’nın yeniden seçilmesi halinde ABD’nin 1000 yıl sürecek bir karanlığa gireceğini iddia etti. Karısı Gena ile birlikte kameranın karşısına geçen Norris, ‘’Muteşem ülkemiz ve özgürlüğümüz büyük bir saldırı altında.  Eğer ülke yönetimini acilen değiştirmezsek bildiğimiz haliyle ülkemizin sonu olacak’’ dedi.

Barack Obama’nın 2008 seçiminde 30 milyon Evanjelik’in oy vermeye gitmemesi nedeniyle 10 milyon oy farkıyla kazandığını iddia eden Norris, ‘’Sizin de ülkenizi ben ve Gena kadar sevdiğinizi biliyoruz. Bu yüzden de oturup ülkemizin Sosyalizme ya da daha kötüsüne sürüklenmesine seyirci kalmamalıyız’’ uyarısında bulundu. 2008 yılından beri Obama’yı bulduğu her fırsatta eleştiren Chuck Norris, Obama’nın ABD’yi ‘’İslam kurallarının işlediği bir Sosyalist ülke yapacağını’’ iddia ediyor. Siyasi analistler, Cumhuriyetçi Partinin, aşırı sağın bu tür korku ve paranoya söylemleriyle adeta özdeşleşerek hızla marjinalleştiği uyarısı yapıyor.

Norris ailesinin bu kampanya videosu 1 Eylül günü yayınlandı: