Skip to content
Menu

Efsane şarkıcı Whitney Houston 48 yaşında öldü

AMERİKA BÜLTENİ (11 Şubat 2012)

Şarkıları, albümleri ve videoları bugüne kadar 170 milyondan fazla satan efsane şarkıcı Whitney Houston öldü. 48 yaşındaki şarkıcının nerede ve nasıl öldüğü henüz açıklanmadı.

Ayrıntılar gelecek

Whitney Houston, Cumartesi günü Los Angeles, Beverly Hills’te Hilton Hotelindeki odasında ölü bulundu. Houston, uzun yıllardır uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadele ediyordu. Soruşturma sürdüğü için ölüm nedeni henüz açıklanmış değil.

Beverly Hills polis komiseri Mark Rosen yerel KABC-TV’ye yaptığı açıklamada, Houston’un, Beverly Hilton’un dördüncü katındaki odasında yerel saatle 15:55’te öldüğünü söyledi. Houston’un odasından ses vermemesi üzerine çağrılan acil sağlık ekipleri, ünlü şarkıcının cesedini buldu.

Son gününde tuhaf davrnışlar sergilemiş

Grammy ödül töreni öncesi şehre gelen şarkıcının son iki gününe tanık olan gazeteci ve dostları, Houston’un tuhaf davranışlar sergilediğini belirtiyor. Perşembe günü galanın provasında, uyumsuz elbiseleri ve terden mi sudan mı olduğu anlaşılmayacak şekilde ıslak saçları ile dikkat çekmiş. Houston’un balo salonunda çocukça hareketler yaptığı ve alkollü olduğu gözlendi.

Ölmeden önce okuduğu son şarkısı bir ilahi

Aynı gece Tru gece kulübünde R&B şarkıcısı Kelly Price’ın Pre-Grammy partisine katılan Houston burada Price ile kısa bir duet de yaptı. İkilinin okuduğu ‘Yes Jesus loves Me (Evet İsa Beni Seviyor)’ ilahisi, Houston’un bu dünyada söylediği son şarkı oldu.