Skip to content
Menu

Linsanity geri döndü! Knicks, NBA şampiyonu Mavericks’i Lin’e Lin’e etti!

Lin çılggınlığı kaldığı yerden devam ediyor

AMERİKA BÜLTENİ (20 Şubat 2012)

NBA’da Jeremy Lin fırtınası yeniden başladı. New York’ta geçen yılın NBA şampiyonu Dallas Mavericks’i konuk eden New York Knicks, karşılaşmadan Jeremy Lin’in kendini de aşan performansıyla 104-97 galip ayrıldı. Bu yıl ilk kez ilk beşe girdiği NBA’da, takımında oynamaya başladıktan sonra akıl almaz bir perfformansla üst üste 7 maç kazandıran Jeremy Lin, Cuma akşamı oynanan New Orleans Hornets maçındaki top kayıplarıyla gelen mağlubiyetten sonra eleştirilere uğramıştı.

Ancak, Jeremy Lin, Pazar akşamı Madison Square Garden’da, Dallas Mavericks’e karşı 28 sayı ve 14 asist üretip 5 top çaldığı muhteşem performansıyla bu yıl NBA’yı sallayacağının sinyalini bir kez daha verdi.

………………………..

İşte inanması zor rakamlarla Jeremy Lin fenomeni

……………………….

‘’Kardashian ile birbirimizin tipi değiliz’’

23 yaşındaki bekar yıldız Jeremy Lin, birkaç haftada NBA fenomeni olduktan sonra Amerikan pop kültürünün de ünlüleri arasına girdi. Son günlerde adı etrafında üretilen Kim Kardashian ile çıkmaya başladı söylentilerine Lin’den yalanlama geldi. Pazartesi sabahı konuk olduğu ABC televizyonunda, ‘’Kim Kardashian dedikodusu nerden çıktı hiçbir fikrim yok. Birbirimizin tipi değiliz.’’ diye konuştu. Televizyon yıldızı ve popüler kültür fenomeni Kim Kardashian, New Jersey Nets’in yıldızı Kris Humpries ile görkemli bir düğün yapmış ve 72 gün sonra yine görkemli şekilde boşanmıştı.

Amerika, NBA ‘mucizesi’ Jeremy Lin’i konuşuyor