Skip to content
Menu

Efsane dizi Dallas’ın ekranlara yeniden dönüşü muhteşem oldu

AMERİKA BÜLTENİ (16 Haziran 2012)

1980’li yıllarda bütün dünyada fırtınalar estiren Dallas dizisinin yeni versiyonu Amerika Birleşik Devletleri’nde bu hafta yayınlanmaya başladı. Dallas açılış gecesinde ekran başına topladığı milyonlarca izleyici ile, kablolu TV’de yılın en yüksek reytingli dizi açılışını yaptı.

Yeni Dallas’ta, J.R., Bobby ve Sue Ellen Ewing, aldatmaları, tuzakları ve sekreterleriyle beraber Southfork’a yeniden dönüyor. Tıpkı eski Dallas’ta olduğu gibi, Patrick Duffy, Bobby Ewing’i, Linda Gray, Sue Ellen Ewing’i ve Larry Hagman da kötü adam J.R. Ewing’i canlandırıyor.

Çarşamba akşamları 21:00’da TNT kanalında yayınlanacak dizi de, ailenin bu 3 eski ve orijinal üyesine yeni kuşak Ewing’ler eşlik ediyor. Josh Henderson, J.R. ve Sue Ellen’ın oğlu John Ross rolü ile aileye katılırken, Jesse Metcalfe,  Bobby’nin evlatlık oğlu Christopher rolünde yer alıyor. Jordana Brewster,  John Ross’un sevgilisi Elena Ramos rolünde, Julie Gonzalo, Christopher’ın nişanlısı Rebecca Sutter rolünde ve Brenda Strong da Bobby’nin eşi Ann rolündeki yeni kuşak oyuncular…

Texas eyaletinin Dallas şehrindeki petrol ve sığır işi zengini Ewing ailesinin içinde yaşananları konu edinen Dallas dizisi 1978 yılından 1991 yılına kadar 13 sezon boyunca yayınlanmıştı. Dizinin dış çekimleri için, Teksas eyaletinin Parker şehrindeki Southfork Çiftliği kullanıldı.