Skip to content
Menu

Two and a Half Men dizisinde Charlie ölüyor

ABD televizyonlarının en çok seyredilen durum komedisi (sitcom) olan Two and a Half Men dizisinin başrol oyuncusu Charlie Sheen’in canlandırdığı Cahrlie Harper karakteri yeni sezonun ilk bölümünde ölüyor. CBS, bu yıl adının karıştığı skandallarla kamuoyunda yıpranan Charlie Sheen’in dizideki rolüne son verdi ve yerine Ashton Kutcher’ı oynatmaya karar verdi. İşte popüler dizinin yeni sezonu ile ilgili olarak medyaya sızan bazı detaylar:

Charlie’yi korkunç bir ölüm bekliyor

The Daily News tarafından yayınlanan detaylara göre dizinin ilk bölümünde Lothario Charlie Harper, komşusu Rose’u  bulmak için gittiği Paris’te metro treninin altında kalarak  ölüyor. Dizinin başında Rose, Charlie’nin bütün eski sevgililerinin katıldığı cenaze töreninde anma konuşmasını yapıyor.

Ashton Kutcher karakteri kara sevda müptelası

Charlie’nin evini satın alan bir internet milyarder ‘Walden Schmidt’ olarak diziye katılacak Ashton Kutcher, yeni boşanmış ve boşanmanın sancısını üzerinden atamamış, intihara meyilli bir kara sevda müptelasını oynuyor.

Dizinin yeni çapkını Alan

Eve yeni gelen ‘ev arkadaşı’nın oldukça kara sevda müptelası çıkması üzerine, Charlie’nin nevrotik kardeşi Alan (Jon Cryer oynuyor), evde romantizm konusunda en tecrübeli kişi olduğunu farkedecek ve potansiyeli ortaya çıkacak.

Diziye yeni isimler katılıyor

Diziye, Walden Schmidt’in hayatından yeni karakterler de katılacağı belirtiliyor. Bunlardan biri Schmidt’in boşandığı karısını oynayacak Judy Greer. Ally McBeal dizisinin eski yıldızı Courtney Thorne-Smith de Alan’ın sevgilisi olarak dizide yer alacak.