Skip to content
Menu

Komedyen Bill Maher’den Obama’ya ‘ciddi’ tavsiye: Afro saçlarını uzat

AMERİKA BÜLTENİ – HBO’da program yapan ünlü komedyen Bill Maher, görüşlerini kendine asla saklamamasıyla biliniyor. Bu tavrını geçen Cuma akşamı konuk olduğu Jay Leno ile Bu Gece şovunda da sürdürdü. Maher’in programda Obama’ya yaptığı tavsiyeler ise bu haftanın en çok izlenen videoları arasına girdi: ‘’Herkesin sen hoşlanmasını sağlamaya çalışmaktan vazgeç artık’’.

‘’Obama’nın şunu artık anlaması lazım’’ diye konuşan Maher, ‘’Hoşlanmadıkları servis edilen yemek değil, sadece garsondan hazzetmiyorlar. Bütün parayı zenginlere versen de hala seni sosyalist olarak damgalamaya devam edecekler. Onlara göre yanlış yaştasın, yanlış deri rengindesin, yanlış partidesin. Senden şahsen hoşlanmıyorlar’’ dedi.

Obama’nın istihdam yaratma planını açıkladığı Kongre konuşmasından etkilendiğini sözlerine ekleyen Maher, ‘’ancak önemli olanın bunun ne kadar icraata döküleceğidir’’ diye konuştu. Obama’ya ‘kendin ol’ diyen Maher, ‘gerekirse Afro saçlarını uzat. Biraz rahatsız et bu adamları’ şeklinde konuştu.

İZLEYİN: