Skip to content
Menu

Yankees-Tigers maçını yağmur durdurdu; Rays, Texas’ta yağmur oldu yağdı

Tampa Rays'ın çaylak pitcher'ı Matt Moore, muhteşem performansı ile bütün ülkenin konuştuğu kişi haline geldi.

AMERİKA BÜLTENİ

(1 Ekim 2011)

Beyzbol Liginde playoff sezonunun ilk maçı sürpriz bir zafere, ikinci maçı ise sürpriz bir ertelemeye sahne oldu. Günün ilk maçında Dallas’ta Texas Rangers’a konuk olan Tampa Bay Rays, geçen yılın Amerika Ligi şampiyonu olan ev sahibi takımı 9-0 yenerek seride 1-0 öne geçti. Bu son derece süpriz skora damgasını vuran ise Tampa Bay Rays’ın çaylak pitcher’ı Matt Moore’un inanılmaz performansı oldu. Kelly Shoppach da, 2 home run ve 5 koşusu ile takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. İki takım arasındaki ikinci maç Cumartesi akşamı yine aynı stadyumda oynanacak.

*****************

Beyzbol nasıl oynanır? Kuralları nelerdir?

*****************

Günün diğer maçında Bronx’ta karşı karşıya gelen New York Yankees ile Detroit Tigers’ın maçına ise yağmur damga vurdu. İkinci ining’de 1-1 devam eden karşılaşma aşırı yağmur nedeniyle Cumartesi akşamına ertelendi. Cumartesi akşamı oynanacak ikinci maç ise Pazar akşamına alındı. Böylece her iki takım da Pazartesi günü Tampa’da oynanacak 3’ncü maç öncesi dinlenme günlerini kaybetti.

Ulusal Lig’de heyecan fırtınası bugün başlıyor

Amerikan Liginde (AL) başlayan playoff heyecanı bugün Ulusal Lig’e (NL) taşınıyor. Milwaukee Brewers ve Arizona Diamondbacks, New York saati ile saat 14:00’te Milwaukee’de karşı karşıya gelirken, bu yıl yine World Series’in en büyük favorilerinden biri olan Phildelphia Phillies evinde St. Louis Cardinals’ı saat 17:00’de başlayacak maçta ağırlıyor.