Skip to content
Menu

Curb Your Enthusiasm, New York’ta

Amerika Bülteni

(13 Temmuz 2011, Çarşamba)

Kendine özgü komedi tarzıyla milyonların sevgili olan Larry David, ‘Curb Your Enthusiasm’ dizinin sekizinci sezonu ile yeniden HBO’da hayranlarıyla buluşmaya başladı. 8’nci sezonun ilk bölümü, aynı zamanda dizinin 2004’ten beri en çok izlenen bölümü oldu.

Efsanevi New York komedisi ‘Seinfeld’ dizisinin yaratıcısı Larry David, 8’nci sezonun 6’ncı bölümünün çekimlerini, Jerry Seinfeld, George Costanza ve Cosmo Kramer’ın evi New York’ta gerçekleştirdi.

David, Huffington Post’a yaptığı açıklamada, New York’ta film çekerken daha kalabalık ve coşkulu bir seyirciye de sahip olduklarını ifade ederek, ‘’Los Angeles’ta dış çekim yaparken tek bir kişi bile göremezsiniz sokakta’’ diye konuştu.

Curb Your Enthusiam’ın 14 Ağustos günü HBO’da yayınlanacak bölümünde Larry David’in hikayesinde de başrolü New York oynuyor. Upper West Side’taki Isabella’s’ta dışardaki Masada yemek yerken yoldan geçen otobüsün tozunun yemeğine bulaştığından huylanan Larry, aynı bölümde ayrıca şehrin neresine giderse kendisini takip eden, hatta Central Park’ın içine bile giren bir Mister Softee dondurma aracının da takibiyle bunalıyor. Bölümde ayrıca Larry David, Washington Square Park’ta, the Vesuvio Bakery’de, metro treninde ve 10th Street ile Fifth Avenue’nün köşesinde yaşadığı maceralar ekrana gelecek.