Skip to content
Menu

Dedektif McClane yine işbaşında; ”Die Hard 5”, 2013 Şubatında sinemalarda

AMERİKA BÜLTENİ (15 Ekim 2011)

Dile kolay, tam 23 yıl geçmiş kendisiyle tanışmamızın üzerinden. Zor Ölüm’ün küstah ama işbitiren dedektifi John McClane yine iş başında. Eskiden ‘ismiyle müsemma’ denirdi bu tür durumlarda. Die Hard yani Zor Ölüm filmi de tam ismiyle müsemma bir film. Film yapımcılarına kazandırdıkça bu filmin ölümü zor.

Bruce Willis’i ya da karakteri John McClane’i çok sevenler, bir sonraki sevgililer gününde sevdiklerine kavuşacak. Fox Filmed Entertainment, hafta içinde Die Hard’ın beşincisinin 2013 yılı Şubat ayında Sevgililer Günü’nde sinemalarda olacağını açıkladı.

‘’A Good Day to Die Hard (Zor ölüm için güzel gün)’’ adlı beşinci filmde John McLane’nin bela aramak için yeni seyahat bölgesi Rusya olacak. McLane, Rusya’da hapisteki oğlunu kurtarma mücadelesi verecek. Tabi McLane’nin oğlu öyle ufak tefek belaya girecek biri olamaz. Etrafında, dünyayı tehdit eden bir terör belasının kumpası var. Neyse ki McClane’miz var ve dünyamızı bu beladan da kurtaracak. Tüh! sonunu da söylemiş olduk filmin. Özür dileriz.

Şimdi herkesin gözü John McClane’nin oğlunun kim olacağında… Henüz kimin oynayacağı açıklanmadı. Ama biliyoruz ki Zor Ölüm’ü öldürmeye pek niyetli olmayan Fox Entertainment, Zor Ölüm meşalesini artık yaşlanan Bruce Willis’ten oğluna geçirmenin hesabı içinde. Indiana Jones ve Hayalet Avcılarında (Ghostbusters) denediler tutmadı. Ama ya bunda tutarsa..!