Skip to content
Menu

IHOP restoranlarının Manhattan işgali sürüyor; Yeni şube tarihi kilise

AMERİKA BÜLTENİ (12 Ekim 2011)

Gece kulübünden alışveriş merkezine kadar birçok değişim geçiren 163 yıllık Episkopalyan kilisesi şimdi de IHOP restoran şubesi olacak. Altıncı Cadde ile 20’nci Sokak’ın köşesinde bulunan Limelight Marketplace adlı binanın sahibi olan Ashkenazy Acquisition‘dan yapılan açıklamada tarihi kilisenin iki katında IHOP (International House of Pancake) restoran zincirinin şubesinin açılacağı belirtildi. IHOP’ın 14’ncü Sokak 235 numaraya yeni şubesini açmasından sadece birkaç hafta sonra gelen bu yeni girişim, ‘pancake (krep-gözleme)’ zincirinin New York’a yayılma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Tarihi kilisede halen Grimaldi’s Pizzeria ve Todd English yer alıyor. Ancak IHOP’un bu iki işyerini engellemeyeceği, Grimaldi ve Todd English’in açık kalmaya devam edecekleri kaydedildi.

IHOP’ın ABD genelinde 1500’den fazla şubesi bulunuyor. Aynı zamanda ünlü zincirin Tri State Area ‘franchisee’ haklarını elinde tutan Trihop firmasının da sahibi olan Ashkenazy Acquisition şirketinin sahibi Ben Ashkenazy, grubun New York çevresinde 25 yeni şube açmaya hazırlandığını ifade etti.