Skip to content
Menu

‘Türkiye İçin El Ele’ yardımı New York’tan Van’a hareket etti

(Haber/Fotoğraf: TurkishLifeNews)

Van’da meydana gelen deprem felaketi sonrası, Amerikan Türk toplumunun lider isimlerinden işadamı Ekmel Anda’nın çağrısıyla başlayan ‘Türkiye İçin El Ele’ kampanyası mutlu sona ulaştı. Kampanyada 3 ay boyunca toplanan 3 konteyner  yardım malzemesi, Çarşamba günü Van’a doğru yola çıktı.

Amerikan Türk toplumuna yaptığı katkılarıyla bilinen işadamı Ekmel Anda, ''Vanlılara bir nebze de olsa yardım edebiliyor olmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

Ekmel Anda, yardım malzemelerinin yola çıkması nedeniyle, ‘’kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiklerini’’ söyleyerek, ‘’Bu projeye başlarken çok heyecanlandım. Ne kadar başarılı olacağını kestiremiyordum ancak çevremde  projeye destek veren bu kadar insan olduğu için çok mutluyum. Hedeflediğimiz her şeye neredeyse ulaştık. Bu proje için çok kişi zamanını ayırdı ve yoğun uğraşlar sonucu bugün Van’daki insanların yaralarını bir nebze de olsa sarmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Anda, yardımın Van’a ulaşmasında katkıları nedeniyle de Turkon Nakliyat ile Mega Shipping firmalarına da özel teşekkürlerini dile getirdi.