Skip to content
Menu

Dünya rekoru kıran Mega Millions çekilişini kazananlar, üçüncü günde de ortaya çıkmadı

AMERİKA BÜLTENİ (2 Nisan 2012)

Tam 60 kez devrederek çıktığı 656 milyon dolarla dünyanın en yüksek ikramiye bedeline ulaşan Mega Millions piyangosunda, rakamları doğru bilen 3 talihli hala ortaya çıkmadı.

2, 4, 23, 38, 46, ve megaball 23 rakamlarını doğru bilen 3 loto kuponu Maryland, Kansas ve Illinois eyaletlerinde dolduruldu. Ancak, bu 3 kişi ya henüz kaznadıklarını farketmiş değil ya da bilinçli olarak saklanıyor. İkramiye kazananların, hak iddia etmek için 1 yılları var.

Üç talihli, 218’er milyon dolar kazandı. Eğer bunu peşin almak isterlerse bu paranın yaklaşık 107 milyonu vergiye gidecek ve sadece 105 milyon dolar alacaklar. Ya da, 218 milyon doların tamamını, yılda 5,5 milyon dolar taksitle 26 yılda alacaklar.

Talihli ortaya çıkmadığı için Kansas’taki biletin doldurulduğu mekan bile tespit edilemiyor. Illinois eyaletinde ise St Louis şehrinin yakınındaki Red Bud kasabasındaki Moto Mart adlı küçük markette kupon doldurulmuş. Öte yanda Maryland eyaletinde bileti kazandığını iddia eden 37 yaşındaki 7 çocuk annesi dul Mirlande Wilson ise henüz bileti kamuoyuna gösteremedi. Maryland eyaletinde kuponun doldurulduğu 7-11 şubesinin güvenlik kamerası ise talihlinin erkek olduğunu gösteriyor.