Skip to content
Menu

Bill Maher’den Obama’ya: Fox News’in dediği solcu ajandalı öfkeli siyah adam ol

AMERİKA BÜLTENİ (17 Kasım 2012)

HBO’daki “Real Time with Bill Maher” programının sunucusu komedyen Bill Maher, haftalık “New Rules” bölümünün sonuncusunda ikinci kez seçilen Obama’ya tavsiyelerde bulundu.

Maher, ‘’Şimdi yeniden seçilen Başkan Obama, aşırı sağın hakkında çizdiği ‘solcu ajandası olan öfkeli siyah adam’ imajına karşı, solcu ajandası olan öfkeli siyah adam olmalı’’ diye konuştu. Maher, sadece iki alternatif sunan ülkede suları bulandırmamak için Başkana karşı son sezon boyunca dilini tuttuğunu ifade ederek, ‘’Ancak başkana baskı yapmanın da zamanı geldi’’ dedi. Obama’ya yüzde 51 – 48’lik seçim sonucunun iki şekilde okunabileceği şeklinde seslenen Maher, ‘’Birincisi şu anlama geliyor ki sizi seviyoruz. İkincisi, sizi Romney’den sadece 3 puan fazla seviyoruz’’ şeklinde takıldı.

Başkanı sevdiğini ve aşırı sağın komplo teorileri doğruysa, George Soros ve Kara Panter örgütüyle yaptığı gizli ajanda toplantıları iddialarından da hoşalndığını söyleyen Maher, ekledi: ‘’Başkanı çok uzlaşılabilir buluyorum. Allah be praised.’’