Skip to content
Menu

Her 4 Amerikalıdan birine göre dünyayı gizli örgüt yönetiyor, Obama ise Deccal

rek-obama-amerika
Nerdeyse her 4 Amerikalıdan biri Obama’nın ‘Deccal’ olduğuna ya da olabileceğine inanıyor.

AMERİKA BÜLTENİ (7 Nisan 2013)

ABD’de kamu politikaları konusunda kamuoyu yoklamaları yapan Public Policy Polling kurumunun sonuçlarını hafta başında açıkladığı kamuoyu yoklaması, ülkede Demokrat ve Cumhuriyetçi seçmenlerin kayda değer bir kısmının farklı konularda olsa da komplo teorilerine inandığını ortaya koydu.

Buna göre Amerikalıların yüzde 28’i, kudretli elitlerden oluşan gizli bir örgütün dünyayı yönettiği ve küresel ajandalarıyla ‘Yeni Dünya Düzeni’ adlı otoriter bir dünya hükümeti oluşturmak için çaba gösterdiklerine inanıyor. Bu komplo teorisine Cumhuriyetçilerin yüzde 34’ü, bağımsız seçmenlerin yüzde 35’i ve Demokratların yüzde 15’i inanıyor.

Ankete göre Amerikalıların yüzde 13’ü Başkan Obama’nın Deccal olduğuna, yüzde 13’ü ise Deccal olma ihtimali bulunduğuna inanıyor.

ABD şehirlerinde 1980’li yıllardaki kokain bağımlılığı salgınını CIA’nin oluşturduğuna inananların oranı yüzde 14 olurken, Kennedy suikastın arkasında çok büyük bir komplo olduğuna inanaların oranı yüzde 51 oldu.

Her 100 Amerikalıdan 15’i hükümetin ya da dev medya şirketlerinin TV yayınlarına zihin kontrolü sinyali yerleştirdğine inanırken her 100 kişiden 9’u ise devletin içme suyu şebekesine kötü amaçlı olarak florid kattığına inanıyor.

İlaç firmalarının ilaç satmak için hastalık icat ettiğine inanların oranı ise yüzde 15. Her 100 kişiden 7’si Apollo 11’in Ay’a iniş görüntülerinin sahte olduğuna inanırken, küresel ısınmanın uydurma bir iddia olduğunan inanaların oranı ise yüzde 37’e kadar çıkıyor.

En ilginç komplo teorilerinden biri olan Paul McCartney’nin aslında 1966 yılında öldüğü ve Beatles tarafından ona benzeyen birinin gizlice gruba alındığına her 100 Amerikalıdan 5’i inanıyor. Her 100 kişiden 4’üne göre ise şekil değiştirerek insan formunda görünen bir sürüngen topluluğunun dünyayı kontrol ediyor ve insan soyunu hakimiyeti altına alıyor.

İLGİLİ HABER

Obama şeriatçı, komünist ve eşcinsel bir Deccal! İşte en popüler Obama komploları