Skip to content
Menu

‘Ross Geller’dan güldüren ‘bira hırsızı ben değildim’ açıklaması

Black Polisinin paylaştığı güvenlik kamerası fotoğrafındaki (sağdaki) hırsızın Ross Geller’a (solda) benzemesi sosyal medyada gündem oldu. 

AMERİKA BÜLTENİ (25 Ekim 2018)

Friends dizisinde oynadığı Ross Geller karakteri ile bütün dünyada ünlenen aktör David Schwimmer, İngiltere’nin Blackpool polisinin, kentteki bir marketten bira hırsızlığı yaptığı için aradığı kişinin kendisi olmadığını, o sırada New York’ta bir markette bira çalarkenki görüntülerini paylaşarak ispatladı.

Ünlü aktörün, Blackpool polisine Twitter ve Instragm’daki videolou yanıtı herkesi güldürdü. 

Her şey Blackpool polisinin, bira hırsızının fotoğrafını Facebook hesabından paylaşarak bu zanlı hakkında bilgisi olanların polisi bilgilendirmesi talebiyle başladı. Fotoğrafa bakan bir çok kişinin aklına hemen Friends dizisindeki Ross Geller karakterinin gelmesi tesadüf değildi. Hırsız Ross Geller’a çok benziyordu.

Polise ihbarların Friends dizisinde Ross ile özdeşleşmiş bazı diyaloglarla yapılması da dikkat çekti.

Örneğin bir ihbarcı, “Shouldn’t he be at work … or is he on a break?” diye yazdı. Bir diğer ihbarcı ise “I bet he was shouting ‘PIVOT’ as he picked those beers up.” şeklinde tahminini belirtti. 

Bir diğer ihbarcı ise polisi uyararak, ‘tehlikeli biri, o bir Unagi ustası, dikkat edin’ diye yazdı. 

İngiltere’deki bira hırsızının kendisine benzerliği İngiltere’yi de aşıp küresel sosyal medya fırtınasına dönüşünce aktör David Schwimmer de oyunculuğuna yakışır bir şekilde kendisini temize çıkardı. Schwimmer, İngiltere’de bira hırsızlığı meydana geldiği sırada İngiltere’de olmadığını, o sırada New York’ta bir marketten bira çalmakta olduğunun videosunu kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşarak, ‘’Memur bey, yemin ederim ben değildim. Videoda gördüğünüz gibi ben New York’tayım.’’ diye yazdı.

Blackpool polisinden yapılan resmi açıklamada da, ‘’İhbarları detaylıca inceledik ve David Schwimmer’ın olay sırasından Amerika’da olduğuna kesin kanaat getirdik. Böyle olduğu için özür dileriz’’.